Pris och bokning

Boka flyttstädning Skellefteå

Flyttstädning Skellefteå tillhandahåller helhetslösningar inom flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och dylikt för både dig som privatperson och ditt företag. Vi fixar givetvis allt rörande RUT-ansökan och har full garanti på våra utförda städningar i Skellefteå. .

Snabbaste vägen till ett prisförslag är att klicka in på huvudsidan (norrstäd.nu) men självklart kan du också ange dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi med ett kostnadsförslag ofta redan samma dag.

Läs mer på norrstäd.nu eller fyll i formuläret för att boka en flyttstädning.

Prislista flyttstädning Skellefteå

Då en flyttstädning kan se väldigt olika ut beroende på om man t.ex har större fönster-partier eller öppen planlösning ber vi dig ta kontakt med oss för att få ett exakt pris.
Nedan är en lista som kan ge en bild av ungefär vad det kostar att anlita oss.
Samtliga priser är beräknade med RUT-avdraget inkluderat samt vår städgaranti.
Ifall du kontaktar oss som företag eller om det gäller städ av ett dödsbo gäller andra priser.

Cirkapris på flyttstädning

Flyttstädning     Från 35kr/kvm
Studentbostad   Från 30kr/kvm
Pensionärspris   Från 30kr/kvm

Lägenhet & Bostadsrätt har i genomsnitt lägre pris än Villa & Radhus! Studenter & Pensionärer har alltid lägsta möjliga kvadratmeter pris hos Flyttstädning Skellefteå.

Lägsta pris är inte alltid bäst


Att se över hur man ska göra med flyttstädning innan man lämnar över nycklarna till nästa boende är tyvärr något många väntar med tills sista sekund.
Vårt mål är att alltid kunna ha ett så lågt pris som möjligt på samtliga flyttstädningar i Skellefteå utan att tumma på vare sig villkor för våra städare eller kvalitet på arbetet. Istället för att bara vara billiga vill vi se till att du som kund får en bra upplevelse och bemötande samt garanti på godkänt resultat.